mcm2

Monday, June 6, 2011

ops !

"Assalamualaikum semua..hmmm....dah lama rasanya auni tak berblogging kan...auni sekarang dah besaq tau...dah nak masuk 7 bulan dah...auni dah terer menerap dengan menyusur, kiranya boleh tahan la 'buas'...sampai daddy kena buat 'fortress' takmau bagi auni pi jauh-jauh...hehe
kesian kat daddy dengan ibu dok jaga auni, melayan kerenah auni, macam-macam lagi la kan...auni rasa la kan, tak lama lagi auni boleh merangkak pulak kot..."

auniiiiiiii........mai sini mai....

"alamak...daddy auni dah panggil tu....auni cau cin cau dulu k...kita jumpa lagi nanti....papai...
ok, daddy....auni datang ni....."

p/s : zaman dah berubah sekarang ni...baby pon dah leh jadi blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

FaZiLa said...

muahahahhaa..boooo latnya mata auni!!

nnt nakal nakal la lagi auni ye.biaq daddy migrain duk layan karenah auni.wakkakaka

tayar soton said...

yeeeehhaaaaa !
booo lat kan...kan...kan...
itulah auni raudhahku...

haha...daddy tetap cool walau apa pun kerenah auni...
asalkan bahagia...