mcm2

Friday, February 22, 2013

cucuk lagi

saya tengah tidoq tadi.bukak mata saja, ada orang snap gambaq saya !!
minggu depan hari Isnin..Adlan Rais nak kena pi klinik...nak kena cucuk untuk 3 bulan.
weeeeeeee !!

sekian, terima kasih.

p/s : update paling pendek pernah aku buat...hahahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 21, 2013

Terkini !!

selamat kembali ke medan pertempuran kepada aku !




still mencari mood untuk kembali menjadi pelajar tua !!

p/s : IRIS 2 is coming back ! cool !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 13, 2013

2013

Assalamualaikum w.b.t

apa kabaq semua? harap-harap sihat la hendaknya....tudia dah nak masuk sebulan dah tak ter'update-update' laman sesawang aku ni.....memang sawang ! hahahahaha
la ni dah masuk tengah bulan 2 yakni februari...apa yang aku nak update kat sini pasai kerja aku, sebab untuk tahun 2013 ni aku tak sentuh lagi pon...tugas aku kali ni bertambah mencabaq, sebab apa? sebabnya, kali ni aku kena mengajaq 4 kelas subjek matematik...bagi aku berat la sebab 4 kelas sekali aku kena pegang...sebelum-sebelum ni 3 kelas ja...di samping matematik, aku ada jugak 1 kelas PJK...makna kata jumlah waktu aku tahun 2013 ni = 27 waktu saja which is bagi aku agak ok la...sebab tahun lepas aku kena 32 waktu....syukur. walaupon waktu aku tahun ni sikit, tapi penangan dia memang berapi la...sebab matematik tahun 1 aku ngajaq 2 kelas, tahun 3 pon 2 kelas....PJK pulak tahun 3....tahun 1 seperti sedia maklom memang la mencabaq fizikal dan mental aku.....'kesabaran' merupakan kunci utama bila nak mengajaq budak-budak tahun 1 ni.....aku masih lagi dalam keadaan standby mode yang mana aku rasa aku memerlukan sedikit masa lagi nak dapat rentak bila mengajaq depa-depa ni....untuk tahun 3 tu, aku rasa takdak masalah besaq sangat kot sebab depa ni dah kenal aku dan aku jugak kenal depa ni....
tapi kan....apa yang rasa tahun ni satu ja, walaupon waktu mengajaq aku macam sikit tapi aku rasa takdak free langsung.....ntah la sebab apa aku jadi macam tu???!!
ok cukup la takat tu dulu...nanti aku sambung lain plak.....

masuk bab anak aku pulak....Adlan Rais dah pandai bersembang dah la ni....pantang ajak bersembang, kompom meriah punya Rais sembang.....keep it up, my son !!
Auni Raudhah pulak macam besa dah mula menunjukkan identiti seorang kakak.....i'm so proud of you !!
Jadilah insan yang mampu membuatkan ibubapamu tersenyum lebaq, oh anak-anakku !

last sekali, aku baru ja habis tengok drama korea...aku ni dulunya memang peminat drama korea, dah lama dah tak tengok drama....seminggu ja aku layan perabih drama tu...tajuk dia I MISS YOU...syok woooo !!

nah, layan ni....



p/s : UCL kembali lagi....jom layan sampai lebam...hahahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...