mcm2

Friday, January 3, 2014

2014

setelah sekian lama aku tak jenguk blog ni...tetiba terasa nak update sikit....sebenaqnya aku ni dah semakin malas nak tengok blog ni...tapi kesian la pulak kan...so, update pi la...

pertama sekali, aku nak bagitau yang aku dah kembali bekerja setelah hampir sebulan lebih sikit bercuti...hari ni adalah first day aku bekerja....still mencari mood yang hilang ntah ke mana....

kedua, aku dah tamat semester 6 PPG USM...nak tunggu masuk sem 7 pulak...kali ni, aku kena praktikal...kena LM a.k.a latihan mengajaq...bulan Mac nanti baru nak mula...so, malas aku nak ambik port lagi pasai semua tu....cuti dulu....bab exam haritu aku tawakkal ja...payah gila !

ketiga, bab family pulak...auni dah makin besaq, naluri seorang kakak dah mula nampak...rais pulak dah mula boleh berjalan...terkedek-kedek berjalan....habis satu rumah dia tawaf...gumbira hati melihat gelagat anak-anak....Alhamdulillah, syukur. wife aku dengaq cerita dapat tawaran buat post basic....tahniah la ye...selamat membuat assignment la ye.....good luck oh my wife ! hehehehe

keempat, tak tau nak taip apa dah.....so, cukop la setakat tu....lain kali pulak la update....bila tu tak tau la...

p/s : damai yang hilang....suci sekeping hati !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...