mcm2

Sunday, February 5, 2017

Masa berlalu dengan pantas

Assalamualaikum w.b.t

Rasanya sudah lama aku tak buka dan tengok blog aku ini. Terasa sangat janggal dan pelik bila nak masuk kat sini.

Hidup aku kini dah agak berubah sikit yang mana nak update blog pon dah malas. Nak buka pon malas, apatah lagi nak taip-taip untuk post yang ni.

Sebenarnya aku sendiri takdak idea nak taip apa....tapi taip pi la apa yang rasa nak taip.

Tahun 2017 ni, anak-anak semakin membesar. Auni Raudhah pon dah masuk Tahun 1, Adla Rais pula dah masuk 5 tahun. Sekarang ni, belajar kat tadika. 

Cepat masa berlalu, umur pon makin bertambah. 

Semoga kita semua dirahmati dan dipermudahkan segala urusan oleh Allah S.W.T. Ameen.

p/s : sakit kaki tak ok lagi ni. Futsal oh Futsal !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...