mcm2

Saturday, June 25, 2011

3am !

jam menunjukkan hampir pukul 3am...mata aku still tak mau pejam lagi..macamana ni?!
awal-awal pagi nanti dah nak kena gerak pi sekolah..lebih kurang 6am lebih..hadoi ter ber...
sekolah aku buat sukan tahunan 2011...tu yang kena gerak awal tu...satgi pakai aku tidoq sat ja la...time sukan nanti mau mata aku lebam sana sini ....ni la yang dinamakan "mataku lebam selebam lebamnya"..apa nak jadi pon taktau...
sebab utama aku tak tidoq-tidoq lagi ni tak lain tak bukan pasai aku dok kalut nak tengok ML part 2...aku tak tengok live tadi pasai pi main futsal...haha...lawak weh...meleleh ayaq mata aku punya dok gelak....lawak tak ingat punya....aku respect la semua finalis ML 2011 ni...mantap-mantap persembahan depa...tahniah kepada sepah yang menjadi juara...hampa memang baik punya la...
jozan pulak, walaupun kalah...depa ni dah memang top dah...so, nak risau apa kan...relax sudaaahhh....nabil paling untung aku rasa...dapat nombor 3 pon takdak masalah pasai duit tu dia sorang-sorang ja...tak gaduh nak kongsi dengan sapa-sapa...RM150k tu....banyak weh...jambu pulak, 2nd punya persembahan memang terbaek...muzikal termantap bagi aku...
so, pi mai pi mai dah habis dah ML...cukup dah kot dok tengok reality show kan...

haaaaa...lagi satu aku nak habaq kat hampa...aku ada satu kegilaan terkini...aku dok layan instrumental ni memanjang....haha...jabalone todak la yang bagitau aku pasai lagu ni...lagu ni dah lama dah...tapi bila aku dengaq instrumental, rasa layan la pulak....lagu jepun ni...utada hikaru...
syahdu weh....karat tak ingat habaq hampa...


layan gak lagu nih...

p/s : bila weh aku nak tidoq ni...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: