mcm2

Thursday, March 17, 2011

keluar rumah

hari ini aku dan wife bawak auni keluar pergi jalan-jalan...lagipon, dah lama tak bawak auni jalan-jalan...so, destinasi kali ini adalah giant tambun, taman perpaduan dan ipoh jaya....tujuan utama mencari perkakasan dan keperluan auni...buaian, pampers, susu dan etc
auni kalau bab berjalan ni memang feveret dia la...sampai suara pon tak dengar dah...sengeh memanjang...dalam kereta dia asek nak berdiri saja pasai dok 'ralit' tengok kereta yang dok bergerak sana sini....
satu lagi, kalau dalam shoping complex pon sama..dok syok tengok orang lalu lalang...kemudian tu mesti tido punya...pasai dalam tu kan ber'air-cond'...so, sejok 'gedi'.....mata pon abeh merah...
auni...auni....syok betoi tengok dia....

auni dok 'ralit' tengok sana-sini

p/s : tinggal sehari saja lagi sebelum mendaftarkan diri sebagai pelajar...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: