mcm2

Tuesday, March 8, 2011

jauhnya !

klik utk tumbesaran

Info terkini
segala persoalan mengenai PPG aku hampir terjawab...setelah dimaklumkan oleh sahabat aku mengenai list yg telah dikeluarkan ni, aku pon dengan pantasnya menyemak nama aku kalau2 ada...dan akhirnya nama aku ada dalam list usm...usm mana xtau lg...tp aku harap usm penang la kn...xkan la depa nk bagi kota bharu nun...xpon kuching....mmg sah la aku tolak kalau depa hantaq aku p sana...yg usm penang ni pon aku dh rasa jaoh dh ...dr ipoh tuh...jenoh gak la...
setelah diteliti, mode study adalah pjj...maknanya hujung minggu aku kena turun penang la...adoi...letih weh...
aku dok harap sangat dapat maktab ipoh...pasai mode study dia kdc...lagi satu dekat dengan rumah aku ni...xgadoh la nak pening sgt pasai perjalanan tuh...ni penang nun...tudiaaaa...jaoh kot...hmm....aku pon pening pikiaq...lagipon, otak aku ni dah berkarat lama dh ...macamana la kalau study nnti...boleh ka dak ?
sekarang ni, kena tunggu surat rasmi tawaran dari pihak usm...depa akan hantaq ke sekolah masing2...daftar plak 19hb Mac 2011....sabtu yang akan datang...sabtu nak abeh cuti tu....

Ya Allah...Engkau tenangkanlah fikiranku ini...Engkau permudahkanlah segala urusanku ini....
Engkau berikanlah kekuatan kepadaku untuk menghadapi segala cabaran dan dugaan ini...
Insyaallah...

p/s : mampukah aku ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

cik asz hana said...

mampu mampu... cayook2...

tayar soton said...

huhu...moga2 la kn...

cik asz hana said...

aminn

FaZiLa said...

all the best k!!!

best tau jadi student blk ni..makin hari makin dungu je rasanya.hahahaha

aja aja fighting!!! :)

tayar soton said...

fazila>>tq2...aja aja fighting....
dah lama den xjadi student nih...