mcm2

Thursday, February 17, 2011

sekian lama

setelah sepurnama aku tidak muncul dengan berita hangat lg panas, kini aku kembali lagi...
dikala angin sepoi2 tatkala awan berkepoi2 berterbangan kesana kemari.....
walaupon tiada maklumat yg jelas sebenaqnya, tapi aku gagahi juga untuk me'update'kan blog usang aku ini...
so, aku telah memutuskan untuk membuat review aku pada minggu2 lepas dan ini....
minggu lepas seperti biasa aku amat bz....walau kadang2 tu buat2 bz....ala, besa la kan aku ni...msti bz punya...haha...kalah polis trafik yg dok jaga jalan yg jem tuh....minggu lepaih aku sekolah 6 hari abaq hampa...tudia...nallaa baek punya...dh nak lebam aku dibuatnya....tp nak buat lagu mana kan...terima ja la....dh saya ni kan 'menurut perintah' !
siap ada gotong royong skali...abeh berhabok, bersawang, berdebu etc aku .....mmg sempoi la...siap leh jd tokey besi burok sat....dpt la sikit rezeki tuh...hehe...
ok cukop utk minggu lepaih, aku dh cemuih dok taip lama2....kang pukoi 8malam pon xabeh...
so, kita teruskan lagi ke agenda seterusnya iaitu minggu ini plak...seperti besa, aku masih lagi dengan bz aku....haha...kali ni, pakcik 'jaga' yg dok kalut jaga budak lintaih jalan sambil pegang signboard 'STOP' tuh pon kalah dengan bz aku....tudiaa, contoh yg aku bagi ni mmg terbaek la...
minggu ni sekolah aku minggu exam, maknanya aku boleh la relax sikit daripada dok mengajaq budak2 Tahun 1 tuh...aku serious serabut dengan depa nih....marah p la lagu mana pon, last2 aku yg tensen...depa relax ja...menangeh pon sat ja, lepaih tu 'huuhaa' balik...jem betoi !
tapi serious abaq hampa, aku mmg hilang sabaq dengan depa nih....rasa nk boh penampaq ja sorang2....mmg ketegaq nk mam*** ! ish3, awat jadi lagu tu xtau....menyusah betoi la....
macam besa...lepaih exam, giliran aku plak yg terok nk mark paper budak....nnti macam2 la aku leh jumpa...tulisan jerman la, tulisan arab xberapa arab sgt la, dan yg paling xtahan ada tuisan mambang ....tudia ori mai abaq hampa....pening pala aku nak mark...adoi !
ok, sekian nukilan daripada aku....bertemu lagi di lain masa....
ops, sebelum terlupa....aku mmg suka la tgk kumpulan Balas punya 'perfomen' depa time minggu 6....mmg sakai gila....yg paling xtahan tuh ayat nih "tudiaaa....LOBOS !" wakakakaka....mmg dabel meaning la...tapi xpa, aku suka...sebab lawak xhengat....hampa try la tengok....kompom gelak xabeh punya....

p/s : hari ni kena p sekolah awai la plak...malaih betoi aku !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

FaZiLa said...

adoih....samola ngn kiter..

semak nk mam*p*s je rasanya dgn mehnah keje ni kan..

tp sabar jela, ni je sumber rezeki kita :)