mcm2

Tuesday, August 23, 2011

nak mai dah

tudiaaa...tudiaaa....tudiaaa....nak mai dah...tak lama lagi dah...hanya dipersimpangan saja lagi..tunggu nak 'kona' ja...lepaih tu teroih sampai...haha
aku rasa hampa semua dah dapat teka apa yang sedang bermain-main di dalam kotak fikiran aku ni kan...kan...kan...

apa dia?
1. gaji nak masuk ?!
2. cuti sekolah dah nak mula ?!
3. baju raya tak beli lagi ?!
4. nak raya aidilfitri dah oi ?!
5. balik kampung ?!
6. macam-macam lagi la kan..
7. futsal raya ?!
8. duit raya ?!
9. kerepek ubi pedas feveret ?!

aku rasa semua yang kat ataih tu sedang bermain-main di fikiran aku sekarang ni..cuma yang nombor 3 tu ja aku relax saja...tak terfikir langsung nak beli baju...haha...sebab baju tahun-tahun lepaih banyak lagi yang dok bergantung dalam almari...pakai pun skali skala saja...so, tak salah la kan kalau aku tak beli baju...lagipun, aku ni bukannya orang yang jenis bergaya bagai ni....
RAYA dah nak mai dah...tinggai berapa hari saja lagi posa kan...
so, segala yang berkaitan dengan raya ni pakat dok ready la kan..dalam kepala otak aku ni banyak plan nak buat time raya ni...tapi taktau la dapat laksanakan ka tak...kena tengok pada keadaan persekitaran dulu...kalau jadi, SEMPOI...kalau tak jadi, OK saja..

semangat CUTI dok meresap dalam diri aku dah ni...pi qeja pun, dok ingat cuti saja...tak nampak benda lain dah...haruuuu !

p/s : syok ooo kalau dapat main futsal time raya bersama-sama rakan sperjuangan Mashoorianz..ayuh futsal raya !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

Shiela Rahim said...

wah..wahhh..mau xsakan raya..masuk bonusss setgah bulan gajiiiii

tayar soton said...

sakan tu xla sakan sgt...besa2 saja...wasatiah kan...

tp yg peliknya..BONUS tu xtau la p mana...tgk2, dh lesap...huhuhuh

help me plez...

Shiela Rahim said...

haha..bonus 2 orang...byk lagi tuhhh
bole beli saploh baju kt dak kenit tomei2 tu

tayar soton said...

haha...rezeki kan...alhamdulillah...

tp stil pelik mana p la BONUS tu...isk3....

musykil betoi !

Shiela Rahim said...

mai cni cheq nk jadi manager..konpem duit taw p mana..hahaha

tayar soton said...

haaaa...elok sgt la tuh...
cheq mmg dok cari manaGER sgt2 nih....ekekekeke

Shiela Rahim said...

gaji cheq 4k sebulan naaa

tayar soton said...

gluuurrrppp ~~!