mcm2

Thursday, May 12, 2011

Sari Berita Suam

hari ni merupakan hari yang aku tak berapa nak berkenan..hampa nak tau dak pasaipa?
sebab hari ni merupakan hari last exam..makna kata lepas ni, aku akan didatangi bertimbun-timbun kertas exam untuk di'mark'kan...tudiaaaa, mau berayaq mata aku nanti..tambah-tambah pulak mark paper kelas belakang ni..hampa paham-paham ja la...lain yang ditanya lain dijawab..tu kira ok lagi la kan...selalunya tak jawab teroih...naya betoi !
aku kadang-kadang tu frust jugak, pasai aku rasa aku dah banyak benda dah ajaq depa semua ni tapi depa ni macam habuk pon tak tau apa...ish3 tensen aku !
kalau masuk kelas belakang-belakang ni, aku jadi blur nak ajaq apa la kat depa ni..sampai kadang-kadang tu, aku rasa dah jadi LINUS dah...bukan LINUS lagi dah tapi LINUS TEGAR abaq ang..dugaan betoi..
oit dah melalut dah aku ni..cukup setakat tu..kang kalau aku bebel banyak-banyak, kot ada parent yang terbaca 'berita' aku ni mau aku kena 'hawin' senduk, kuali, periuk bagai dengan depa nanti..

hari aku kena pi tempat kerja awal, pasai hari ni ada 'photo shoot' sempena hari guru..semua guru dikehendaki memakai baju batik yang sedondon tu...masalahnya sekarang ni, baju aku belum ambil lagi kat member yang jahit kat aku tuh..so, dengan slumbernya aku akan pakai baju kemeja PINK cap boya..haha...

"pink tu..mak rasa vogue sangat-sangat nok !"

p/s : baru lepas tolong ma'am buat kek batik..sempena "Nurses Day"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

FaZiLa said...

huuuu..dah lama tak menyinggah. sibuk la katakan..

moga anda dan famili sihat2 selalu..

tayar soton said...

fazila...sama la kita...sibuk dgn hal masing2...
semuga anda hepi2 selalo...