mcm2

Saturday, May 7, 2011

kalut sepulut

entry kali agak ringkas tapi padat...
pendek dan menjimatkan...
sudah lama tak update blog saya ini...rasa bersawang bagaikan sakti...
kekangan masa yang terlalu padat bagi saya....
nak buat kerja lagi...tugasan lagi...
bab kerja -> nak kena staple kertas soalan yang teramatlah banyak....penat saya weh...
bab tugasan -> yang ni memang saya tak sempat nak 'kampoi' ...sebab banyak tak terkira...hari sabtu nak kena pi lagi USM...kuliah ke-3...kompom dapat tugasan lagi....punggaaaah !!

sekian, terima kasih.
saya mahu tidoq..
esok nak bangun awal pagi..pukul 4am...
mampukah saya?..sekarang pon dah pukul 0030am
oh, tidak !

p/s : tudiaaa, entry kali ni macam dok wat point nak exam...haha...bedal saja labu !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: