mcm2

Tuesday, April 26, 2011

tak sihat

mood aku hari ni ialah mandom...yakni tak larat...
sebab apa aku tak larat...sebab aku tak sihat...demam 'kura-kura' melanda...
aku rasa badan start jadi macamni awal pagi semalam...time tu aku terjaga nak tengok bola 'city vs blackburn'...badan aku menggigil semacam ja...seram-seram sejuk...bila aku terjaga ja, terus aku capai selimut...tak pernah lagi aku jadi macamni...lain macam ja menggigil...
aku rasa memang tak larat tersangat-sangat, sampaikan aku rasa macam nak mc ja hari ni...tapi lepas aku telan ubat, aku rasa macam ok plak...aku pon pi la sekolah...
dah sampai sekolah, aku dah rasa lain macam dah...badan lunyai rasanya...nak mengajaq pon tak syok ja...suara pon slow sampai budak-budak pelik tengok aku...
last sekali, aku betoi-betoi rasa tak mampu dah nak mengajaq...aku pon pi jumpa PK Petang aku...mintak izin nak balik...PK aku ON saja...so, pukul 430pm aku balik rumah...
sampai rumah ja, aku telan ubat lagi...bungkus habis satu badan bagai ....nak bagi badan berpeluh...
sekarang ni, aku rasa ok la sikit...sikit saja...tapi kepala sakit sangat ni...penoh dah 'salonpas' aku tempek kat tengkok aku ni...nak bagi kurang rasa sakit kepala...
fuuhhh, memang seksa la rasa macamni...nak buat kerja apa pon tak best....rasa malas ja...
moga-moga esok aku kembali sihat...insyaallah...telan ubat lagi tadi...

p/s : sakit ni penghapus dosa-dosa kecil kita...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: