mcm2

Sunday, April 3, 2011

berlalu pantas

tudia...cuti hujung minggu berlalu cepat sungguh...takdan aku nak joli puas-puas...jem betoi
balik penang pon rasa sat sangat...pi mai pi mai habis macam tu saja 2 hari sabtu dan ahad...
dari ipoh pi penang....then, penang mai ipoh balik...sekarang ni aku dah kembali ke ipoh...auni seronok tak sangga la pasai dapat jumpa tok dan tokwan dia...lepas tu, ramai jugak orang sekgoq dok tunggu auni...depa semua pakat nak tengok auni macamana dah....
seronok aku bila tengok semua seronok ! apa ayat aku nih?...betoi ka?....
bila aku dah sampai kat ipoh ni...mula la aku nak serabut pikiaq pasai keja...
untuk makluman hampa semua...esok aku nak kena 'observe' dengan PK Petang sekolah aku...jem weh...dah la buku lesson note aku ada kat sekolah...mana la aku nak ingat topik apa aku nak ajaq esok...punggaaaahh !! pi dah aku esok.....
so, kita tunggu ja la esok macamana....
nanti kalau aku rajin, aku update kat hampa....
adoi !

p/s : target minggu ni nak siapkan borang kuning...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: