mcm2

Thursday, April 21, 2011

Sorotan suam aje

fuuhh...agak berhabuk laman sesawang aku ni...ni semua gara-gara terlalu busy[busy ka?]
boleh la tahan busy...sampai memeningkan kepala aku ni ...sehinggakan hampir seminggu aku mengalami sakit kepala yang asek menyerang...hampir mau meletup..kebabooooommm kecepeerrr !
ok la ...aku nak buat sorotan ...ala macam 'highlight' tu...
selepas aku daftar ja USM hari tu..kepala aku ni asek sakit ja...mybe tak boleh nak terima hakikat ni yang aku dah jadi 'student'...memang aku blur habis...bayangkan la masuk kuliah lecturer tak cakap banyak dah...first thing dia bagi tak lain tak bukan 'asignment' ....tudiaaa, dia punya asignment memang susah gila ....sampai aku pon tak tau macamana la aku nak buat...pening habis...sampai la ni aku dok tak paham apa langsung...apa kehendak 'asignment' tu...memang aku agak risau la dengan keadaan aku ni...orang lain aku tengok dok kalut bincang itu ini....aku plak, blur ja...hmmm, Ya Allah...berikanlah aku petunjukMu....
sampai kekadang tu, aku rasa macam menyesal jugak pasal sambung 'study' ni...tapi, bila dipikiaq balik..mau tak mau nanti aku kena sambung gak kan....hmm....dunia...dunia...
dah la tuh...aku dah tak tau nak kata lagumana lagi dah...
tukaq topik lain la plak, ok...selepas aku balik dari USM tu..kepala aku mula serabut pasal keja yang bertimbun-timbun kat sekolah tu....antaranya Laporan LINUS, Soalan exam a.k.a mastercopy...semuanya nak kena submit dalam minggu ni...tudiaaa, lagi bertambah la sakit kepala aku ni...sampaikan aku pi hospital check tekanan darah...story dia aku dah post dah sebelum ni....pasal LINUS ni paling aku serabut...dah la aku ni jadi penyelaras...hampa tau la kan bila dah jadi penyelaras ni...segala-galanya kita kena kumpulkan...tapi aku bersyukur la, rakan keja aku memang mantap...so, taklah aku rasa down sangat...segalanya dapat dibereskan dengan jayanya....alhamdulillah, syukur...
bab mastercopy pon aku dah setel...kali ni aku kena buat 2 paper exam...Math paper 1 dan 2...lagi satu kena buat soalan PJK...so, sekarang ni apa yang aku boleh rumuskan fikiran aku agak tenang la...melainkan bab USM tu...haha...satu habuk pon tak mula lagi...
bercerita pasal family plak, semuanya 'under control' la kan....haha....
Auni dah semakin besaq dah aku tengok....happy aku weh...dapat tengok anak sendiri membesaq dengan elok....semoga berkekalan hendaknya....Insyaallah...
auni....daddy luv u so much !
dah taktau nak taip apa lagi dah...lain kali plak sambung...sekian.

p/s : syok jugak lagu 'price tag' ni....ka-cheng ka-cheng !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: