mcm2

Saturday, September 17, 2011

cukup seminggu

haha....ni bukan bersawang lagi dah...ni boleh dikategorikan sebagai sepohon kayu daunnya rimbun dah...pasai apa yang rimbun ni??...apa lagi..pasai dah lama tak update blog la....
serius sekarang ni aku ketandusan idea untuk mengupdatekan ruangan luahan ni...awat taktau? mybe pasai aku dok 'qalit' sangat kot...dok baca blog orang lain banyak dah...lepas tu rasa teringin nak update blog sendiri pulak...selang dua tiga minit, tak update-update jugak....haha
last-last bersawang la jawabnya....

apa-apa pun, dah terlanjur aku update ni...rasanya tak terlambat lagi kot...aku nak ucapkan
SELAMAT HARI MALAYSIA
kepada semua warganergara Malaysia...yang warganegara saja ok....yang bukan tu, sendiri mau ingat la kan....

fuhh, cuti hujung minggu kali ni dipenuhi dengan jemputan rumah terbuka...makan free lagi...prepare perut saja la kan....syok ooo...
rezeki oh rezeki...Alhamdulillah...

p/s : auni tak berapa nak sihat lagi ni...selsema lagi...dah masuk 4hari dah...hmm...mode : agak risau...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: