mcm2

Sunday, January 22, 2012

fikirkanlah

cuti persekolahan sempena Gong Xi Fa Cai dah bermula....hati aku ni syok tak terkata la kan...cuti punya pasai memang syok...sebab apa? aku boleh lupakan sejenak pasai kerja semua...
cuma yang menjadi masalah bagi aku kali ni, aku ingat nak bawak auni pi jalan-jalan....tapi tak tau nak pi mana.....adoyai !

cuti sekolah tu boleh la tahan lama dia....seminggu jugak la...balik penang tu dah wajib...so, dari penang nak pi mana plak kan...nak kena susun jadual dah ni...aku ni plak style tak reti nak plan awai-awai...semuanya nak kena lasi minute jugak baru nak jadi....kalau kata plan awai tu makna kata pakai kirim salam ja la....hahaha...aku aku....

aku dok nampak nak pi utara Malaysia...kalau jadi la kan...dah lama aku tak pi sana...last aku pi time tu dok bujang lagi...la ni dah anak sorang dah pun....tak tau apa perkembangan yang dah berlaku kat sana....tu yang teringin nak pi tu....
mudah-mudahan jadi la kan hajat di hati ni nak bawak anak bini ke sana....
kita tunggu dan lihat ok !

p/s : aku pi taiping semalam punya la banyak qeta...nak raya punya pasai la ni...fuh !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: