mcm2

Sunday, November 6, 2011

Terkono !

tudiaaa...dah lama aku tak main menatang ni...setelah berkurun lama, kini aku dah terkono balik ....aku terkono dengan cik sara ...kono apa??? kono tag la kan....haha

banyak ooo soalan dia....semua aku kena jawab...ada seboleh=11 semuanya....
jom kita jawab soalan ....

11 soalan maut daripada cik sara kat aku

*bende pertama yg koang buat pas bangun tido?
minum ayaq masak a.k.a air kosong wlupon belom gosok gigi....baek untuk kesihatan ooo...

*berapa bulan sekali koang tukar berus gigi?
berus gigi aku setahun 2x....hahahaha..gigi chantek kan..

*kat mana koang selalu kentot?
kat mana yang sempat....ikut 'dan' saja

*sape cinta pertama koang?
gluurrpp....soalan susah ni....i ni pemalu....i ni tarak orang mau pon...sob sob sob !

*kenapa pelangi ada 7 color?
sebab dah nama dia pelangi...kalau nama dia kuih lapih 2 kaler ja la...

*berapa kerap koang baca AL-QURAN?
baca selepas solat maghrib...Alhamdulillah, semoga diterima olehNya amalanku ini..

*kenapa koang rasa bahagia bile becinta?
bahagia ka???....tak tau la plak...aku pon nak berchenta la...

*berapa kali koang amik lesen kete baru lulus?
sekali saja....tapi lesen moto dulu 2x ....hahaha....time tu budak-budak lagi...ketaq wei !

*klu aku suke kat johan ashari koang suke x kat fasha sanda?
tak pun....awat? hahahha

*kenapa koang berblogging?
saja....buang masa....sebab banyak sangat....

*koang rase blog aku mcm mn?
mantap.menarik.syok.hebat...sebab background dia memang meletop ! keep it up myfren....aja aja fighting..

terima kasih daun keladi kepada cik sara kerana sudi tag saya...saya berasa kagum..

fuhhhh....letih jugak aku nak jawab soalan ni....macam dok main futsal ....hahaha
aku dah tak tau nak kata apa lagi dah....aku rasa aku nak jawab ja la ...tak mau la nak tag orang, sebab ni pemalu kan....weeeeeeeeeee ~~~~~

p/s : tudiaaaa, dah seminggu aku tak update blog....memang malaih tahap lipas la...
Link
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: