mcm2

Monday, November 28, 2011

sayur-sayuran

setelah dibuai mimpi indah tatkala di Jakarta...team harimau muda semakin layu bagaikan togey yang sayu....
oh, mengapa jadi begitu...
ini semua terbukti pada perlawanan malam tadi...Harimau Muda jadi togey kepada Bah-hujan...keputusannya 3-2...
sayang seribu kali sayang.....siap leading 2-0 lagi....nampak macam nak menang dah...macam ja la...tengok-tengok, bungkuih....kena tapaw 3 bijik...tahniah la kepada anda semua yang bermain bersungguh-sungguh hingga memberi kekalahan ini kepada rakyat Malaysia...
Anda main dah best....tapi bila dah leading, mula main macam mau tak mau saja.....bila dah kena sebijik, gelabah gubra semua dok mai....last-last, apa lagi....kena la 3 bijik dalam masa 6 minit.....hebat bukan....kagum rasanya diriku ini...

Banyak dalam blog-blog dan paper-paper dok kata kita tak boleh hentam depa-depa ni dan kena terus bagi sokongan kat team ni walaupon kalah...tapi kan....sampai bila asyik nak kalah ja....menang sat, lepas tu kalah banyak..uhhh, rasanya dah merata team ni pi bertapa...siap main kat liga slovakia lagi....hmmmm...dimanakah silapnya....hanya mereka yang tau kan....
aku ni just penonton cabuk, tengok ja la....dok maki hamun depan tv....wah, memang terbaik !

kepada yang nak tau lebih lanjut pasai cerita sensasi ni...try baca ni tengok...
Bahrain malukan Harimau Muda
credit : KOSMO!


gol cantik malam tadi....aku suka betoi tengok gol ni....oleh player yang muda belia....macam aku...hahaha

Malaysia boleh !

p/s : harapan dah tinggal kenangan..cuba lagi tahun 2024...time tu insyaallah, boleh KOT !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: