mcm2

Sunday, November 20, 2011

USM oh USM

beginilah jadinya kalau tak sempat bersarapan.....hahaha
kesian dah aku tengok gelagat kawan-kawan ni....macam-macam dok ada...
mau tak lapaq...gerak dari ipoh ke penang pagi-pagi buta, mana la nak sempat nak sarapan...
ni kiranya kami dok bersantai time break pukul 10am...pekena spageti ...mau tau la kan...adda orang bagi...apa lagi, bedal la....aku ni dah la tak berapa nak reti sangat makanan western ni....makan saja....rezeki kan....Alhamdulillah, terima kasih la kepada yang sudi buat jamuan ni kat kami....jasamu sentiasa dikenang....hanya Allah yang mampu balas segalanya....

p/s : syahdu oooo makan bawah pokok.....hahaha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: