mcm2

Friday, February 3, 2012

samsung

fuh. terpikat aku bila tengok keluaran terbaru smartphone samsung ni.
nama dia samsung nexus. dia guna android 4.0 icecream sandwich. memang mantap. luaran dan dalaman yang mengancam. android paling terkini ni. tapi yang tak tahan tu harga dia la..punya la mahai. RM2099 tu. adoi, mana la aku nak cekau duit......tapi hati ni teringin....

aku siap tengok lagi review dia kat youtube...memang syiok la. laju weh. kalau sapa-sapa yang kaki dok online 24jam...elok la pi tangkap handphone ni satu buat peneman hati. hahaha...

aku bila nak pakai handphone ni ntah la ....berkurun la kot kalau nak tunggu...elok la time tu pon dah keluaq banyak lagi model yang lagi advance kan.
hahahaha

p/s : aku masih setia oh S PLUS ku !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: