mcm2

Thursday, February 16, 2012

Gred

gred kerja kursus sem 2 USM aku dah keluaq tadi. aku pon dengan slumbernya check la apa yang patot.

Alhamdulillah keputusan agak baik. gred ini diharap dapat membantu result exam aku nanti. syukur sangat-sangat.

sekarang ni dok tunggu result exam pulak. harap-harap lepas la kan.

klik untuk tumbesaran

tapi aku agak kecewa dengan yang satu tu. KPF3012....agak kurang memuaskan. aku dapat C. adoi....

walau macamana pon, aku kena tetap bersyukur dapat macam tu. berbaloi dengan usaha yang telah aku laburkan.

sem 3 dah nak mula dah...dengaq cerita 3hb Mac ni.....tak lama lagi dah tu....
chaiyok kamarul asrof !

p/s : macamana nak ambik baucer 1Malaysia tu...time sekolah tu....punggah !!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: