mcm2

Monday, January 3, 2011

taaaaraaaaa !

xpernah aku sesemangat macam ni dok pulun balut buku n tempek nama bagai nak rak ....
inilah yg dinamakan sebagai "semangat ayam"....
semangat ni mai ikut mood ....kdg2 xmai teroih pon ada....
so, aku amat berbangga ketika ini kerana semangat ni tetiba ada kt aku....
kagum...kagum....
itu baru isi depan ....isi dalam xtengok lg...kompom hampa terkujat lipas nnti....
time aku dok kelebek benda nih, auni siap dok sebelah aku lg...peneman aku yg setia....terkebil2 mata dia dok tengok ...berkerut dahi....
"apabenda laa papa aku dok pulun buat nih ?", mungkin itu persoalan yg bermain dalam minda auni.....
fuuuhhhh.....inilah penangan "first day" persekolahan....semangat apa xtau !
jangan jadi hangat2 t*** ayam sudah....
semoga ini menjadi "a good start" untuk aku.....Insyaallah

p/s : perot lapaq la plak....adoi !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

FaZiLa said...

aja aja fighting ting ting!!!!

hahahaha..

yupp..moga semangat dan kerajinan itu dtg menjengah ku jua...;)

tayar soton said...

fazila>>ting tara ting tang ting .....
ayuhlah maju ke hadapan....hehe

beL cLoud9 said...

mula2 mmg rajin.ujg tahu pembalut tu koyak la tu sb tau dh tahap kebuasan ownernya.hahaa

tayar soton said...

bel>>haha....mana ada buas nya pon...sopan santun ja nih