mcm2

Tuesday, October 4, 2011

Konon berkhemah ?!


credit to Mr.Edy

al-kisah...
tersebut la kisah...
bila sebut pasai perkhemahan ni, pasti semua rasa seronok kan...termasuk la dengan aku sekali...walaupun perkhemahan ni untuk budak-budak, aku sebagai cikgu pun rasa macam berkhemah jugak...
tapi yang syoknya, berkhemah dah macam buat family day...masing-masing mai lepak ja...borak-borak...lepas tu, buat bakaq-bakaq ayam la...masak lemang la....macam-macam la....kira meriah la....
tengok video kat atas ni pun dah tau meriah ka dak...pertandingan bakaq ayam tu untuk budak-budak...tapi cikgu pulak yang excited lebih....haha
macam-macam gelagat dok ada...tak larat nak gelak ....

tapi yang paling penting....ikatan silaturrahim semakin erat di kalangan guru-guru .....
steady la SKPPL ....tahun depan buat lagi....

p/s : result tak keluaq lagi pun....dok habaq dari haritu lagi...haha....tunggu punya tunggu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: