mcm2

Friday, April 24, 2009

meseJ or meseG???

hari nih..cm besa ble aku free je..aku o9...hikhik...xtvt harian atau lbh mesra dgn habitat aku...aku pon bk la FS aku...ble bk tu ade la comment dr kgkwn...huhu...thanx myfren....i luv u aLL....ble org dh bg comment tu, ape lg aku pon ngn bangga ny la rply blk....bkn sng ooo org nk bg comment kt page kte...ye dak????
utk hari nih...aku byk trime comment yg agak mencabar minda n ade gak yg menjana minda(chewah..cm wat leson notes lak)...ade yg wish itu ini...ade yg brtny kabor..ade yg sj2...n ade gak yg nk tgk private pic aku..mintak izin la kn..hehe...
insyaallah...segala mesej dr anda itu akan saya perkenan kn...a.k.a saya akan meREPLYkan ny....tguuuuuuuu....masa ny pasti tiba...
hmm...ble tgk page kgkwn nih..cantek je...jeles lak aku....tp aku malas lak nk menCANTEKkan page aku....nth la nape...mybe aku nih sorg yg simple kot...asl sdp mata memandang kire ok la...haha...xpon asal leh bc n leh tgk kire pass la tuh...
penah gak dlu aku berusaha gigih utk mencantekkan page aku, tp hanya sia2....u know what???...coz byk sgt yg sempoi2..smpe aku pon xto nk pilih yg mn 1...so, aku wat keputusan gune je yg dh ade...EASY n STEADY....

p/s : kpd mmbr2 kt fs...bg comment byk2 k...aku no hal ny
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: