mcm2

Tuesday, March 11, 2014

Ya Allah, bantulah MH370

Seluruh Malaysia dan pelusuk dunia dikejutkan dengan berita kehilangan MH370. Pelbagai persoalan yang timbul...
Apa yang berlaku?
Dimanakah MH370?
Adakah mereka masih selamat?

Hanya Allah saja yang tahu apa yang berlaku...kita sebagai hambaNya hanya mampu berdoa semoga dipermudahkan segala urusan...

Ya Allah, Engkau berilah petunjuk dimanakah MH370..Engkau selamatkanlah mereka..Sesungguhnya, redhaMu kemuncak impian kami...ameen.

boleh dikatakan setiap masa aku mengikuti perkembangan MH370 ni, aku sangat sedih dengan apa yang berlaku...tersentuh hati melihat apa yang telah berlaku....hanya doa yang mampu aku berikan...semoga diterima olehNya.

perjalanan hidup aku seperti biasa. tugas yang mencurah-curah..LINUS, PPG, dan macam-macam lagi.
Semoga aku diberikan kekuatan untuk melaksanakan tugas dengan penuh keikhlasan. Insyaallah.

p/s : dah lama tak update blog ni....rasa kesian plak kat there is no spoon ni !



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

EL said...

pnjng umo lu bro.. belek2 blog tdi..mmm..nmpak entry nih..
sma2 kita doakan depa ea..Amin..
err.. xdan mngadap lappy..guna le 'bloggeroid'.. tgh test drive gak apps nih..

tayar soton said...

salam sahabat...Alhamdulillah masih bernafas dengan anugerah Allah.

blog ni dh jarang dh update...kdg2 ja...tu pun jenuh la...hahahahaha...

bloggeroid?? dh xupdate sgt dh...main hentam yang lama ja ni....

apa2 pon, Semoga berbahagia sahabat...