mcm2

Sunday, October 20, 2013

bengkok !

dah lama rasanya aku tak jenguk blog aku ni...dah macam zombie dah blog aku ni...bak kata pepatah "hidup segan, mati tak mahu" ! hahahahaha....sibuk la katakan, tu la punca utama aku dah lama tak update blog keramat ni (alasan lapuk)....

kali ni aku nak update pasai study USM aku...semester 6 dah bermula....subjek sem ni memang taff gila....serius aku tak dapat nak follow lagi apa yang lecturer dok terang dalam lecture....kadang-kadang tu stress la jugak sebab tak faham langsung apa yang lecturer dok terang kat depan.....frust gila !! dah macam orang b*** ja....oh, mengapa !

pointer semakin lama semakin menurun.....aku cuba bertahan lagi ni, sebab tinggal lagi 2 sem ja lagi nak habis...bila nak habis pon aku taktau....dah letih dah ni.....bekerja+study memang memerlukan dedikasi, disiplin dan komitmen yang tinggi...aku ni dah la kurang sikit bab-bab tu.....so, faham-faham ja la...sekarang ni tengah berperang dengan tugasan dan kuiz yang belambak-lambak....payah plak tu....adoi ! taktau la macamana nanti nak exam....baca pon tak masuk-masuk....Moga Allah permudahkan segala urusan study aku ni....Amin.

lagi satu, aku rasa tenang sikit sebab aku tak payah nak ambik MUET lagi...dulu dah ambik dan dah dapat band 3, Alhamdulillah....kalau dapat band 1, nak kena ambik lagi sekali......syarat nak setel degree kena ada MUET band 3....

ok, cukup setakat tu...relax dulu sat.

 klik untuk tumbesaran



klik untuk tumbesaran


SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA buat semua umat Islam di seluruh dunia.

p/s : crooked !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: